OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst nere till höger för att öppna filmen i helskärmsläge.
Versionshantering ingår i alla abonnemang utom i BASIC-abonnemanget.
Varje gång mejlet sparas, oavsett om det är du som sparar eller någon annan kontoanvändare som sparar, skapas en version utav mejlet.
Det går att återställa en tidigare version utav mejlet.
- Öppna mejlet
- Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten
- Gå till Historik-fliken
Här ser du mejlets alla sparade versioner, vilket datum och tid sparningen gjordes, och vem det var som sparade. - Klicka på Återställ-knappen vid den version du önskar återställa.
- Om du är nöjd --> Spara mejlet!
Om du valt fel version --> Välj en annan version, eller klicka på den blå Återgå-knappen högst upp.